Medicii Nostri

La Vet Medical Center suntem medici veterinari, dar si proprietari de animale de companie si stim ce semnifica acestea in viata si pentru familia ta. Din acest motiv, atunci cand este necesara asistenta medicala, nu numai ca vor beneficia de tratamente veterinare, dar vor fi ingrijite ca acasa: cu multa dragoste.

Credem cu tarie in relatiile cu proprietarii pacientilor nostri pentru ca suntem uniti de un scop comun: bunastarea necuvantatorilor lor. Cand companionul tau are o suferinta, in calitate de proprietar, tu esti prima persoana care trebuie sa stie ce se intampla cu el, de aceea iti vom raspunde tuturor intrebarilor, iti explicam atat ce implica diferitele stari sau afectiuni, cat si in ce consta procedurile medicale si insanatosirea acestuia. O buna informare poate fi primul pas in preventia diferitelor afectiuni, de aceea, proprietarii pacientilor nostri sunt informati constant cu privire la perioada de crestere, la ingrijirea, nutritia si importanta sterilizarii.

La fel de importanta este si relatia dintre medic si pacient, pentru care avem grija ca orice consultatie sau manopera sa fie cat mai confortabile si placute. Fiecare medic veterinar din echipa noastra este pregatit oricand sa raspunda nevoilor animalelor de companie, de la interventii de urgenta, pana la preventie. Ne dedicam tot timpul medicinii veterinare din pasiune, respect pentru viata, dragostea pentru animale fiind la baza intregii noastre activitati medicale.

Clinica veterinara Vet Medical Center a fost deschisa la sfarsitul anului 2011, iar de atunci si pana acum, am solutionat peste 3000 de cazuri. Ne face placere sa credem ca avem nu numai cei mai frumosi, dar si cei mai sanatosi pacienti din Bucuresti si din tara! Acest lucru este posibil datorita echipei de medici veterinari care au competente in majoritatea serviciilor medicale veterinare, care lucreaza cu pasiune si isi dedica timpul ingrijirii si sanatatii animalelor de companie, dar si pentru ca dispunem de aparatura de ultima generatie pentru diagnosticare, tratament, urmarirea indeaproape a evolutiei starii micilor pacienti, rapiditatea fiind de multe ori elementul cheie in preventia sau insanatosirea micilor patrupezi. Atunci cand este necesar, colaboram cu medici si profesori in medicina veterinara de la clinici veterinare sau universitati din afara tarii.

La nivel global, in medicina veterinara se cerceteaza si se descopera tot timpul proceduri si tratamente noi si suntem hotarati sa tinem pasul cu cei mai buni din acest domeniu. De aceea, investim in educatia continua a echipei noastre de medici veterinari; participam la cursuri, seminarii, conferinte nationale si internationale, specializari la clinici de renume din Europa. Toate acestea ne permit sa fim la curent cu cele mai noi proceduri sau tratamente si sa aplicam cele mai noi si avansate metode de diagnostic si terapie din domeniul medical-veterinar.

Daca esti doresti sa te alaturi echipei noastre de medici veterinari, te rugam sa ne contactezi!