Preturi

Preturi

Pentru informatii legate de preturile pentru serviciile veterinare din clinica Vet Medical Center, te rugam sa accesezi meniul din partea stanga

Regulament intern si sfaturi utile

Pentru a evita timpul de asteptare iti recomandam sa stabilesti o programare. In caz ca nu vei reusi sa ajungi in timpul util, te rugam sa amanati programarea telefonic, in felul acesta nu se vor decala programarile ulterioare.

Pentru a evita asteptarea, iti recomandam sa eviti programarile intre orele 08:00-09:00, 14:30-15:30, 20:30-21:30 deoarece in aceste intervale orare se sustine raportul de garda.

Fisele pacientilor sunt introduse intr-un registru electronic la care lucram sa poti avea acces oricand (pe baza de utilizator si parola) din confortul caminului tau.

 

Urgentele, tratamentele post-operatorii si raporturile de garda au prioritate.

In cazul pacientilor in stare critica, se va cere acordul proprietarilor de a fi contactati la orice ora in vederea aprobarii verbale a diferitelor proceduri medicale necesare.

In blocul operator (sala de pregatire pre-operatorie si sala de chirurgie) accesul este permis doar personalului medical.

In cadrul Vet Medical Center toate interventiile chirurgicale se realizeaza cu anestezie inhalatorie, aceasta fiind considerata cea mai sigura anestezie din lume. Acest lucru permite trezirea imediata a pacientilor, imediat ce interventia a luat sfarsit. Acest tip de anestezie prezinta mult mai putine riscuri deoarece: respiratia este asistata, iar tensiunea, temperatura si functiile vitale sunt monitorizate in permanenta.

Post-operator, pacientii raman internati in sectia de terapie intensiva minim 6-8h pentru monitorizare. In functie de complexitatea interventiei, pacientii pot ramane internati in sectia de terapie intensiva mai multe zile.

Analgezia este una dintre componentele cele mai importante din cadrul si dupa interventiile chirurgicale. De cele mai multe ori utilizam minim 2 clase de substante analgezice pentru a ne asigura ca pacientii nostri nu simt niciun fel de disconfort.

 

Inainte de interventiile chirurgicale sunt necesare: evaluarea generala a pacientului, analize de sange, pregatirea/stabilizarea pacientului.

 • Costul interventiilor chirurgicale pe timpul noptii si de sarbatorile legale este dublu.
 • Pentru pacientii internati, serviciile medicale se vor achita in avans cu 24h.
 • Pacientii se externeaza dupa ora 10:00 in cursul diminetii si inainte de ora 21:00 pe cursul serii.

Din motive de siguranta, administrarea substantelor chimioterapice se va face in conditii speciale: echipament medical adecvat, personal medical instruit in sali de tratamente speciale si fara prezenta proprietarului sau a insotitorului pacientului.

Cosmetica se realizeaza doar pe baza de programare, in cadrul intervalului (L-V: 09-21, S:10-21, D:10-19). Te rugam sa ne anunti cu minim 24h inainte daca doresti amanarea / anularea programarii.

Cu ce nu te putem ajuta:

 1. Nu realizam manopere dureroase / care sa provoace disconfort pacientilor nostri fara sedare.
 2. Refuzam fara exceptie solicitarile de contentie brutala (legare de masa, imobilizare dureroasa) in vederea recoltarii de sange sau efectuarii anumitor manopere medicale. In cazul in care animalele de companie sunt extrem de speriate si in consecinta agresive, vom solicita apartinatorilor semnarea unui consimtamant in vederea sedarii lor.
 3. Nu efectuam diferite tratamente / manopere medicale la solicitarea proprietarilor de animale fara trimitere / scrisoare medicala de la medicul curant.
 4. Nu internam animale care au suferit o interventie chirurgicala intr-un alt cabinet veterinar.
 5. Nu eliberam retete medicale fara consultarea pacientului.
 6. In cadrul clinicii noastre nu se realizeaza interventii chirurgicale estetice de tipul cupajului de urechi sau a codotomiilor. Conform legii, acestea manopere sunt considerate traumatizante si, in consecinta, sunt ilegale.
 7. Te rugam nu ne soliciti sa facem consultatii / sa stabilim un diagnostic / sa elaboram scheme de tratament la telefon sau prin mesaje venite pe diferite canale (Facebook, pagina de internet, e-mail).  Cu toata bunavointa, ne este imposibil!
 8. Tarifele nu sunt negociabile.