Servicii Veterinare

SERVICII VETERINARE

Iti punem la dispozitie servicii veterinare complete, pentru ca prietenul tau necuvantator sa poata beneficia de tratamentele recomandate in cel mai scurt timp posibil.

Acceseaza sectiunile din meniul alaturat si descopera informatii utile despre fiecare din ele.

Daca ai intrebari sau doresti sa faci o programare, te rugam sa ne contactezi!

Consultatii veterinare

Te asteptam la Vet Medical Center pentru consultatii veterinare destinate destinate juniorilor, controale de rutina sau consultatii pe probleme specifice de sanatate.

Mai Multe Informatii >

Laborator analize veterinare

Clinica noastra este dotata cu un laborator analize veterinare, ceea ne permite sa examinam si sa avem rezultatul in aceeasi zipentru diverse probe de sange, urina, par, piele sau diferite formatiuni (tumori, inflamatii etc.).

 

Mai Multe Informatii >

Chirurgie veterinara

Asiguram chirurgie veterinara in cadrul clinicii noastre si dispunem de bloc operator, preoperator si internat, precum si terapie intensiva.

 

Mai Multe Informatii >

Oncologie veterinara

Cancerul este una dintre cauzele principale ale deceselor in randul animalelor de companie, de aceea, acordam o atentie deosebita tuturor protocoalelor si tratamentelor care tin de oncologie veterinara.

 

Mai Multe Informatii >

Dermatologie veterinara

In majoritatea cazurilor, o afectiune ce tine de dermatologie veterinara poate fi mai complexa decat una la nivelul parului. De aceea, chiar si in cazurile in care leziunile aparente sunt minore (secretii auriculare, pierderea parului din anumite zone, prurit, eczeme etc.) sunt necesare evaluari dermatologice complexe.

 

Mai Multe Informatii >

Stomatologie veterinara

Ca si in medicina umana, afectiunile ce tin de stomatologie veterinara pot fi adevarate poveri pentru animalele noastre de companie.

 

Mai Multe Informatii >

Oftalmologie veterinara

Problemele care tin de oftalmologie veterinara sunt foarte numeroase in randul cainilor, pisicilor si animalelor exotice, insa pot aparea si la alte animale.

 

Mai Multe Informatii >

Internat veterinar

Detinem un internat veterinar in cadrul clinicii noastre: este un spatiu destinat spitalizarii pacientilor nostri care au trecut prin diferite interventii medicale, iar acum necesita monitorizare, terapie intensiva sau recuperare.

 

Mai Multe Informatii >

Ecografie veterinara:

O ecografie veterinara este, ca si in cazul medicinii umane, o metoda de investigatie neinvaziva ce creeaza un disconfort minim pacientului si nu are urmari negative.

 

Mai Multe Informatii >

Radiologie veterinara

Imaginile de radiologie veterinara sunt de ajutor in diagnosticarea multor afectiuni, in special ortopedice si tumorale. Pentru cele din urma se efectueaza obligatoriu radiografii pulmonare – pentru verificarea aparitiei metastazelor.

 

Mai Multe Informatii >

EKG veterinar

Electrocardiograma veterinara (EKG veterinar), impreuna cu ecografia cardica permit dignosticarea precisa a eventualelor afectiuni ale inimii companionului tau si stabilirea unui tratament care iti va oferi cat mai mult timp impreuna.

 

Mai Multe Informatii >