Servicii Veterinare

Consultatii Veterinare

ITI STAM LA DISPOZITIE PENTRU CONSULTATII VETERINARE

Te asteptam la Vet Medical Center pentru consultatii veterinare destinate destinate juniorilor, controale de rutina sau consultatii pe probleme specifice de sanatate. Aceste tipuri de consultatii implica protocoale de abordare si examinare diferita, in functie de motivul pentru care ne vizitezi.

Microciparea este o metoda neinvaziva si permanenta de identificare a animalelor de companie, utila in cazul pierderii animalului si obligatorie pentru animalele care sunt scoase din tara.

Ca sa eviti timpul de asteptare, te rugam sa ne contactezi in vederea unei programari!

Puiutii au nevoi diferite fata de animalele adulte!

In cadrul consultatiilor veterinare destinate juniorilor iti vom explica necesitatea deparazitarilor, a vaccinarilor si a sterilizarii si vei primi sfaturi legate de cresterea sanatoasa, ingrijirea si nutritia animalului tau de companie.

Deparazitarea si vaccinarea se efectueaza periodic si sunt absolut necesare la pisici, caini, iepuri si dihori.

Controalele veterinare de rutina au rolul de a verifica starea generala a organismului companionului tau, fiind foarte importante in prevenirea sau tratarea in stadiu incipient a unor afectiuni.

Consultatiile veterinare specifice anumitor afectiuni sunt elaborate si complexe si au scopul de a obtine toate informatiile necesare unui diagnostic de certitudine si aplicarea tratamentului corespunzator acestuia.

Laboratorul pentru analize, ecograful (link-uri) si multitudinea de teste pe care le efectuam in cadrul clinicii noastre sunt esentiale in atingerea acestui deziderat.